U Požegi otvorena druga po redu EuroSpin trgovina u Hrvatskoj

U Požegi je otvorena druga po redu EuroSpin trgovina u Hrvatskoj, i to u sklopu trgovačkog centra Supernova Požega, na adresi Zagrebačka ulica 52. Na proslavi u povodu otvorenja, EuroSpinova posebna gošća bila je glazbenica Vesna Pisarović koja je prerezala vrpcu na ulazu nove poslovnice čime je označila i službeni početak rada požeškog EuroSpina.

Kupci u Požegi iz prve su ruke iskusili što je “Pametna kupnja“. Prema ovom jedinstvenom modelu kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda s obzirom da Eurospin nudi isključivo vlastite robne marke. Brojni prehrambeni i neprehrambeni artikli dostupni su na raznim odjelima, poput Mesnice i Delikatesa, Pekarnice ili Voća i povrća.

Kvalitetni proizvodi uz najpovoljniju cijenu na tržištu EuroSpinov su prioritet još od osnutka u Italiji 1993. godine kada je i osmišljen spomenuti model Pametne kupnje koji ističe kvalitetu vlastitog asortimana po najpovoljnijoj cijeni. Osim toga, Eurospin njeguje suradnju s brojnim lokalnim dobavljačima prema potrebama hrvatskog kupca.

EuroSpin će nastaviti put prema Samoboru kamo stiže 3. rujna, a u Veliku Goricu 10. rujna. Uz navedene gradove, Pametna kupnja do kraja godine bit će dostupna i u Zagrebu, Križevcima i Poreču.