• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Sana preljevi od sezama, sezama s čokoladom i datulja PDF Print E-mail
Thursday, 28 June 2018 12:12

sana-combo

Sana preljevi od sezama, od sezama s čokoladom i od datulja pravo su otkriće za sladokusce koji žele nešto novo i posebno. Osim što su odličnog okusa, već dobro poznatim slasticama poput palačinki, sladoleda, vafla ili jednostavno na kruhu ,daju potpuno novi doživljaj!

Sana preljevi ne sadrže:
- gluten
- konzervanse,
- rafinirane šećere

sana-2

Posebno su pogodni za
- vegane te
- imaju Kosher certifikat

PRELJEV OD SEZAMA

Preljev od sezama finog je orašastog okusa, a zaslađen je samo mini¬malnom količinom prirodnog nerafiniranog smeđeg šećernog sirupa od trske (demerara). Sezam se u kulinarstvu koristi stoljećima, bogat je esencijalnim masnim kiselinama, vitaminima, mineralima (poseb¬no kalcijem i željezom) te aminokiselinama. Preljev od sezama je odličan dodatak za sladolede, kolače, voćne salate i druge slastice, a posebno je ukusan i kao namaz na kru¬hu. Možete ga upotrijebiti i za dekoraciju svojih drugih omiljenih slastica.

PRELJEV OD SEZAMA S ČOKOLADOM  

Preljev od sezama s čokoladom sadrži najfiniju tamnu čokoladu sa 70% kakaa i zaslađen je samo s minimalnom količinom prirodnog nerafiniranog smeđeg šećernog sirupa od trske (demerara). Izuzet¬nog je bogatog orašastog, čokoladnog okusa te će oduševiti sve ljubitelje čokoladnih slastica. Preljev od sezama s čokolade bogat je energijom, esencijalnim masnim kiselinama, antioksidantima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama. Odličan je dodatak za sladolede, kolače, voćne salate i druge slastice, a posebno je uku¬san i kao namaz na kruhu. Možete ga upotrijebite i za dekoraciju svojih drugih omiljenih slastica.

PRELJEV OD DATULJA

Preljev od datulja proizveden je samo od datulja najviše kvalitete i nema nikakvih drugih dodataka. Zbog svoje izrazite slatkoće i ma¬nje potrebne količine koju treba dodati da bi se postigao isti efekt kao i s običnim šećerom, koristi se kao prirodno sladilo za kavu ili čaj. Budući da ima tridesetak posto manje šećera u odnosu na standardni šećer, njegovom se primjenom značajno smanjuje unos kalorija i u potpunosti se može izbjeći korištenje rafiniranih jedno-stavnih šećera. Preljev od datulja je odličan dodatak za sladolede, vafle, voćne salate i palačinke te je izvrstan za zaslađivanje svih vrsta krema i napitaka. Možete ga dodati i u vruću čokoladu, smoothi te na svoje druge omiljene slastice. Zanimljiv je i u kombinaciji sa slanim jelima pa će ovaj bogati preljev, bakrene boje, obogatiti kvalitetne sireve te dati zanimljiv okus marinadama i salatnim dresinzima.

Sana preljeve možete pronaći u svim hipermarketima Tommy-a i web-shopu Pusti otok, a uskoro i na svim većim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.