• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Kreativci Brigade osvojili 'more' prestižnih nagrada PDF Print E-mail
Friday, 14 September 2018 13:47

brigada-nagrade-1

Kako je to kada za trud i kvalitetan rad dobijete toliko nagrada da ih nije lako niti nabrojati? Odgovor na ovo pitanje znaju stručnjaci iz kreativne agencije Brigada. U ovoj godini Brigada je osvojila niz prestižnih nagrada i priznanja što je čini najnagrađivanijom hrvatskom agencijom za dizajn interijera.

Iako je prošla gotovo godina dana od izložbe Croatia je Hrvatska, nastale u povodu 133 godine postojanja Croatia osiguranja, nagrade za ovaj projekt nastavile su pristizati. Nakon velikog uspjeha i osvajanja međunarodne nagrade IIDA Global Excellence za najbolje dizajnirani izložbeni prostor za izložbu 'Croatia je Hrvatska', u rukama Brigade završio je Red Dot. Ono što je Oscar u rukama filmaša, to je Red Dot u rukama dizajnera. To simbolično pokazuje koliko je značajno što je Brigada osvojila svoju treću 'crvenu točku' i na taj način dobila vrijedno priznanje kvaliteti i stručnosti. Potvrđuje to i nominacija za globalnu Cresta nagradu, čija je svrha promicanje vrhunskih kreativnih dostignuća u oglašavanju i tržišnim komunikacijama.

brigada-nagrade-3  brigada-nagrade-4 

Brigada je 'pomela' i konkurenciju među nominiranima za German Design Award, jednu od najatraktivnijih nagrada za dizajn na području dizajna proizvoda i komunikacije. To je ujedno i priznanje Brigadi kao jednom od aktera koji unaprjeđuje međunarodnu dizajnersku scenu. Brigada je uvrštena i u LUX Life 2018's Top 50 in Interior Design, u kategoriji uredskog dizajna, što dokazuje da je u samom vrhu trendova i dostignuća. U suradnji s Bruketa&Žinić&Grey, na policu su smjestili Effie i MIXX za 'Croatia je Hrvatska', a tu su i dvije nagrade 'Biennale - Izložba hrvatskog dizajna', za spomenutu izložbu i Tjedan dizajna Zagreb. Pridružile su im se i Big SEE nagrade za projekte Eclectic office gallery te Ne.Ne.Ne. shop.

U studenome predstoji prilika za još jednu vrijednu nagradu u finalu INSIDE World Festival of Interiors u Amsterdamu. Tamo će Brigada kao jedan od finalista prezentirati projekt izložbe Croatia je Hrvatska i rad agencije uz bok svjetskim agencijama.