• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
U Srbiji otvoren Rajićeva Shopping centar PDF Print E-mail
Monday, 25 September 2017 14:11

Rajićeva Shopping centar, prvi šoping centar u najpoznatijoj beogradskoj ulici - Knez Mihailovoj, otvorio je svoja vrata. Pojedini brendovi koji se od sada mogu naći u Rajićevoj po prvi su puta došli na srpsko tržište. Šoping centar je investicija izraelske kompanije Ashtrom Group vrijedna 80 milijuna eura, a u novih 15.300 kvadratnih metara prostora dizajniranih za uživanje i kupovinu u najljepšem dijelu grada, smjestilo se više od 80 lokala i 450 podzemnih parking mjesta.

"Rajićeva Shopping centar jedan je od naših najnovijih razvojnih projekata čija je gradnja započela prije skoro tri godine. U ovaj smo projekt uložili mnogo truda, kako u enterijer tako i u eksterijer, težeći da se uklopimo u lokalno kulturno naslijeđe, kombinirajući staro i novo. Razvoj Rajićeva Shopping centra, od samog početka pa sve do ove svečane ceremonije otvaranja, bazirao se najviše na lokalnom srpskom tržištu, zapošljavajući domaće podizvođače, dobavljače, dizajnere i supervizore. Tijekom faze izgradnje zaposlili smo preko 400 radnika, a kada završimo projekt taj broj će preći 600 zaposlenih", rekao je Zachi Boneh, generalni direktor Ashtrom Internationala, i najavio završetak sljedeće faze projekta, otvaranje Mama Shelter hotela početkom 2018. godine.

Rajićeva Shopping centar nudi sve usluge neophodne za udobnost svakodnevnog života, kao što su supermarket, ljekarne, mobilni operateri, odjeća, kućne potrepštine i elektronika. Na ovaj način, projekt neće biti samo nova gradska destinacija, već i važan dio lokalne i poslovne zajednice.