• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Lidl nastavlja sa širenjem prodajne mreže PDF Print E-mail
Friday, 16 February 2018 18:50

lidl-otvorenje-93-1Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, otvorio je 15. veljače svoju drugu trgovinu u Slavonskom Brodu. Lidlova prodajna mreža tako sada broji 93 trgovine u Hrvatskoj, a novi Lidl napravljen je prema novom konceptu gradnje i dizajna, koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta (njih 132), više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, veću pekaru te atraktivan izgled.

Lidl će u novoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, svojim kupcima nuditi asortiman najkvalitetnijih i najsvježijih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Brojni kupci i posjetitelji okupili su se u novootvorenoj modernoj trgovini u Osječkoj ulici 280C, a Lidl je za njih pripremio besplatne krafne, slatkiše, kavu i čaj, a za one najmlađe, balone. Kupci su u novoj slavonskobrodskoj trgovini imali priliku uživati i u posebnim popustima, koji su u ovoj trgovini vrijedili od 15.2.-18.2.2018. Svježe voće i povrće te pekarski proizvodi tako su jeftiniji čak 30 posto, a tu su i brojne druge posebne ponude prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

lidl-otvorenje-93-2 lidl-otvorenje-93-3 lidl-otvorenje-93-4

Okupljene na otvorenju posebno je oduševio novi izgled Lidlove trgovine, a Slavonci su otvaranjem ove trgovine dobili moderno odredište za svakodnevnu kupovinu. Novi koncept gradnje i dizajna Lidl je pokrenuo kako bi svojim kupcima omogućio još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina, sanitarije prilagođene presvlačenju beba i prostranija parkirna mjesta – olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stijenka značajno su promijenili izgled trgovine, a nove, moderne Lidlove trgovine postižu još veću energetsku učinkovitost.

lidl-otvorenje-93-5