• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
PEVEC d.d. pristupio međunarodnom udruženju A.R.E.N.A. Alliance PDF Print E-mail
Saturday, 07 July 2018 13:40

pevec igs 1PEVEC d.d. je 5. srpnja 2018. pristupio međunarodnom udruženju za nabavu proizvoda za uređenje doma A.R.E.N.A. Alliance. Najviši predstavnici obaju društava susreli su se na službenoj svečanosti potpisivanja.

Uprava Peveca d.d. očekuje da će pristupanje A.R.E.N.A. Alliance društvu donijeti kompetitivnu prednost u bržem i učinkovitijem suočavanju s tržišnim izazovima, osiguravajući pristup raznolikijim i sigurnijim izvorima nabave. Pristupanje će usto osigurati ponudu proizvoda bolje kvalitete i niže cijene za kupce te razvoj privatnih marki. Očekuje se da će taj novi korak prema jačanju Pevecova tržišnoga vodstva u Hrvatskoj pomoći u proširenju Pevecove baze kupaca i daljnjoj konsolidaciji povjerenja dioničara.

Jurica Lovrinčević, predsjedavajući Upravnog odbora Peveca d.d., rekao je: „Počašćeni što smo danas ušli u A.R.E.N.A. Alliance te razumijemo dodatne odgovornosti koje su povezane s tim novim korakom u razvoju društva. Pridruživanje A.R.E.N.A Alliance bit će nam dodatan poticaj i dati nam elan da se posvetimo zadovoljstvu naših kupaca i dioničara.“

pevec igs 4

Michael Baumgardt, predsjedavajući Upravnog odbora A.R.E.N.A. Alliance, izjavio je: „Pevec d.d. brzo je postao pouzdan i ugledan komercijalni lider. Zadovoljstvo nam je pozdraviti Pevec d.d. kao novog člana našeg saveza u sklopu dugoročne suradnje.“

O PEVECU d.d.
Osnovan 2012. godine u domaćem vlasništvu, Pevec d.d. trenutno je lider na hrvatskom maloprodajnom tržištu proizvoda za uređenje doma. Uz mrežu od ukupno 23 trgovine koje pokrivaju sektor proizvoda za samostalno uređenje doma i okućnice (oprema/alati, građevinarstvo/boje, keramika / sanitarna oprema, vrt/sport) te dom (proizvodi za kućanstvo, dom i dizajn, elektronika). Uvođenjem novih usluga i novih prodajnih kanala (uključujući platformu za e-poslovanje) planira se ubrzati njegov dvoznamenkast rast koji traje od 2012. godine.

Više informacija na linku: https://pevec.hr

O UDRUŽENJU A.R.E.N.A.
A.R.E.N.A. je međunarodno udruženje za nabavu proizvoda za uređenje doma usredotočeno na nabavu i međunarodne pregovore. Udružuje neke od vodećih nezavisnih europskih maloprodajnih trgovina usmjerenih na kupce koji žele biti „sami svoji majstori“, uključujući Bricomarché (Francuska), hagebau (Njemačka), Jumbo (Švicarska), Bricofer (Italija), Dedeman (Rumunjska) i Baucenter (Rusija).

Više informacija na linku: https://alliance-arena.com/en

pevec igs 3