• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
U Metkoviću otvoren Tommy supermarket PDF Print E-mail
Thursday, 20 September 2018 14:09

tommy-supermarket-metkovic-1Kao vodeći dalmatinski trgovački lanac, Tommy je najavio daljnju ekspanziju prodajne mreže u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U četvrtak, 20. rujna 2018., otvoren je novi Tommy supermarket u Metkoviću na adresi Alojzija Stepinaca 13. Novi supermarket opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene.

Površina korisnog prostora je preko 400 metara četvornih, a važno je napomenuti da je uposleno novih 10 zaposlenika kojima Tommy nudi vrlo stimulativne radne uvjete i visoke radne standarde.

Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, od čeka se posebno ističu odjeli s dnevnom ponudom svježih proizvoda, pretežito nabavljenih od domaćih dobavljača, uključujući i lokalne proizvođače.

Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude. Supermarket Tommy Metković je 4. prodajno mjesto u Metkoviću i 26. prodajno mjesto u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

tommy-supermarket-metkovic-2 tommy-supermarket-metkovic-3  tommy-supermarket-metkovic-4