• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Nove Kandi moments čokolade PDF Print E-mail
Friday, 23 November 2018 16:29

Nove čokolade - Kandi Celebration, Party time i Sweet dreams stvarane su s idejom da u jednom trenutku osjetite svu čaroliju njihovih okusa. Neobične kombinacije najfinije bijele ili mliječne čokolade s aromama i dodacima posebno su zanimljive za sve one koji vole izazov novog, jer one su zaista iznenađenje u svijetu čokolada.

Kandi Celebration, Kandi Party Time i Kandi Sweet Dreams su nove čokolade u Kandit obitelji koje su na tržište izlašle u vrijeme vrhunca potražnje za slatkim programom i predstavljaju idealan poklon ali i savršenu čokoladu za trenutke opuštanja.

kandit-coko-1 kandit-coko-2  kandit-coko-3 

Čokolade dolaze u različitim okusima i kombinacijama. Celebration je spoj fine bijele čokolade s aromom ruma uz dodatak prženog badema koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Kombinacija mliječne čokolade i okusa kuhanog vina uz dodatak hrskavog keksa pravi je Party Time užitak. Desert u kojem ćete istinski uživati spoj je fine mliječne čokolade i arome kolača Panettone za idealne Sweet dreams trenutke. Ovih blagdana zaustavite se na trenutak i razveselite sebe i svoje najmilije.