• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Dodijeljene nagrade dobitnicima Tommy nagradne igre PDF Print E-mail
Friday, 01 December 2017 12:57

tommy-nagrada-2017

U hipermarketu Tommy u Solinu 30. studenoga upriličena je svečana dodjela nagrada dobitnicima nagradne igre “Tommy nagradna igra koja osvaja – osvoji i ti!“. Prisutnima se obratio direktor Odjela poslovanja sa srednjim i velikim poduzećima Jug Splitske banke Pero Bolotin, izrazivši zadovoljstvo što je i Splitska banka kao sponzor sudjelovala u ovoj nagradnoj igri, s nadom da će se ovakva suradnja na obostrano zadovoljstvo nastaviti i u budućnosti.

Članu Uprave tvrtke Tommy Marinu Kaštelančiću, zajedno s trogodišnjom djevojčicom Petrom Vuletić, koja je dan ranije izvukla kodove dobitnika, pripala je uloga dodjele dviju glavnih nagrada, automobila Audi Q2 Comfort, crvene i bijele boje.

Tako su gospođi Marijani Vuković iz Grubina kod Imotskog uručeni ključevi bijelog automobila, a gospodin Davor Orešković iz Splita sretni je dobitnik crvenog Audi Q2 automobila. Na oduševljenje svih prisutnih, dodijeljene su i ostale nagrade i nastavljeno je neformalno druženje.

Ostale glavne nagrade koje su dodijeljene sretnim dobitnicima:

- Televizor Samsung 125
- PlayStation 4
- Apple iPad
- Dron DJI Spark
- 5.000,00 kn na Visa potrošačkoj kartici Splitske banke
- Smartphone Apple iPhone 7
- Laptop MacBook Air 13*
- Godišnja kupovina u trgovinama Tommy (bonovi u vrijednosti od 12.000,00 kn)

Nagradna igra trajala je osam tjedana (od 2.10.2017. do 26.11.2017.), a ukupan fond nagrada iznosio je 593.265,64 kn. “Ova nagradna igra polučila je iznimnu zainteresiranost kupaca, a tvrtka Tommy će i ubuduće za svoje vjerne kupce osiguravati vrijedne nagradne igre”, priopćeno je iz tvrtke.