• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Novo: Jedinstveni komplet Plidenti za izbjeljivanje! PDF Print E-mail
Tuesday, 05 June 2018 12:34

plidente-webOsmijeh nije ništa drugo nego način na koji zubi dišu. Svi smo rođeni s prirodno lijepim osmijehom. S vremenom dolazi do promjena u mineralnoj strukturi zubi zbog koje oni postaju tamniji. I naš osmijeh nije više sjajan. Dodatnu diskoloraciju zubi potiču hrana i pića koja svakodnevno konzumiramo te neizostavne cigarete koje našim zubima oduzimaju prirodnu bjelinu i ljepotu.

Plidenta sad predstavlja jedinstvenu kompletnu whitening njegu za sjajne zube od tri zubne paste s posebnim specijalnim sastojcima za sve potrebe njege sjajnih zubi, nakon koje će zdraviji, presjajan osmijeh konačno biti moguć.

Plidenta Instant White sadrži specijalna optička sredstva koja povećavaju bjelinu zubi i neutraliziraju žućkaste tonove neposredno već nakon prvog pranja. Čisti i sprječava naslage i mrlje s površine zubi jer ima sposobnost zadržavanja na površini zuba. Zubi postaju optički bjeljiji i svjetliji. Remineralizira zubnu caklinu, smanjuje osjetljivost zubi i djeluje baktericidno na bakterije u zubnom plaku.

plidenta 250x250 20180612 1S redovitom uporabom Plidente Total White vratite sjajne zube i ponovo uživajte u omiljenoj hrani i napitcima bez dosadne boli osjetljivih zuba. Osigurava cjelodnevnu zaštitu i njegu zubi sa sastojcima koji izbjeljuju dvostruko - izbjeljuju i poliraju žute zubie i mrlje koje ostaju nakon njih. Istovremeno uklanja i sprječava naslage i djeluje baktericidno na bakterije u zubnom plaku. Remineralizira zubnu caklinu i sadrži dodatni specijalni sastojak koji dodatno smanjuje preosjetljivost zubi živaca zubi na vanjske podražaje, nezdravu hranu i pića, preagresivno četkanje i škrgutanje zubima. Djeluje protuupalno i potiče regeneraciju gingive.

Plidenta Repair White je namijenjena svima koji žele imati blistav osmijeh ali istovremeno imaju oštećenje zubne cakline koju remineralizira i i tako dvostruko pomaže kod ranih znakova karijesa. Sadrži sastojke koji dvostruko čiste i poliraju zube tehnikom razbijanja molekula kalcija i površinskih proteina što omogućuje lako uklanjanje mrlja i obnovu prirodne boje zubi, ali istovremeno remineraliziraju oštećenja početnih caklinskih lezija.

Preporučena MPC je 16,90 kn.

Nove Plidente za presjajan osmijeh. #pokažimozube.