• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Internet trgovina MALL.HR otvorila novo mjesto za preuzimanje robe PDF Print E-mail
Tuesday, 06 March 2018 12:33

centar za preuzimanjeMALL.HR, dio jedne od najvećih grupacija s područja internet prodaje u srednjoj i istočnoj Europi, otvorio je drugi centar za preuzimanje na adresi Zagrebačka cesta 164 na zapadu Zagreba. Na hrvatskom tržištu posluju preko dvije godine, dobitnici su Shopper's Mind Committee Award za internet trgovinu s najvećim rastom uz konstantan rast broja narudžbi i prihoda. Otvaranjem novog centra povećali su broj zaposlenih te planiraju daljnja širenja poslovnica i asortimana u kojem se trenutno nalazi preko 60 tisuća artikala.

Prvi centar za preuzimanje nalazi se u sklopu sjedišta kompanije u Ulici kneza Branimira 28 u Zagrebu. Oba mjesta za preuzimanje otvorena su od ponedjeljka do petka od 9:00 do 20:00 te subotom od 9:00 do 13:00 sati, a kupci mogu izabrati i dostavu na kućnu adresu preko partnerskih dostavnih službi. Svakodnevno iz skladišta MALL.HR-a prema kupcima kreće više stotina paketa, a većina narudžbi put do zadovoljnog kupca pronađe u sljedeća tri radna dana. “Otvaranjem drugog centra za preuzimanje nastavlja se naša ekspanzija na hrvatskom tržištu gdje MALL.HR već u prvim godinama poslovanja postiže odlične rezultate. Pred nama je daljnji proces širenja i unapređenja našeg asortimana i prodaje. Internet trgovina u Hrvatskoj, kao i u svijetu, u konstantnom je rastu, a mi kupcima želimo ponuditi najbolju uslugu i sigurnost uz najbolje cijene”, poručila je Lea Benedejčič, direktorica MALL.HR za Hrvatsku prilikom otvaranja centra za preuzimanje.

Na prvom mjestu MALL.HR-u je zadovoljstvo i sigurnost kupaca prilikom kupovine putem interneta i zbog toga su vlasnici čak tri certifikata za sigurnost i povjerenje: nacionalne oznake Certified Shop i europske oznake povjerenja EMOTA, a među prvima su zadovoljili stroge kriterije kako bi mogli imati certifikat Safe.Shop globalne ecommerce oznake povjerenja koja pomaže kupcima i trgovcima kupovati i prodavati s povjerenjem, kod kuće i u inozemstvu. “Vodeći princip online trgovine MALL.HR je garancija pouzdanog, kvalitetnog, stabilnog te prije svega sigurnog okruženja za online kupovinu. Jedan od naših prioriteta je garancija zaštite podataka za naše kupce”, rekla je Benedejčič.